Читај ми!

Наши адути за Париз

Олимпијски комитет Србије организовао је данас „Дружење са олимпијцима“. Представници медија имали су прилику да разговарају са 12 спортиста који ће представљати нашу земљу на Олимпијским играма у Паризу, које ће се одржати од 26. јула до 11. августа ове године. Били су ту теквондисткиња Александра Перишић, атлетичарка Милица Гардашевић, стрелкиња Зорана Аруновић, рвач Мате Немеш, кошаркашице Саша Чађо и Невена Јовановић, веслач Николај Пименов, баскеташ Михаило Васић и кајакаши Анђело Џомбета, Марко Новаковић, Стефан Врдољак и Владимир Торубаров

 Кошаркаши Црвене звезде и Партизана од 19.30 у хали "Александар Николић" играју други меч финала АБА лиге. Први дуел донео је неизвесност и велику борбу у складу са квалитетом "вечитих ривала". Звезда се , у случају победе, налази на корак до повратка на регионални трон, а евентуални "брејк" би Партизану донео огроман раст самопоуздања пред мечеве на свом паркету. Уочи овог меча, разговарамо са Драгољубом Видачићем, који је током каријере играо за оба клуба.

Стонотенисери Партизана прославили су нову титулу шампиона, а  Изабела Лупулеску, Сабина Шурјан, Димитрије Левајац и Алекса Гачев учествују на европском квалификационом турниру за Олимпијске игре, који се одржава од данас до 19. маја у Сарајеву.

Милица Гардашевић до сада је у летњем делу сезоне била трећа на митингу Дијамантске лиге у Шангају и прва на челинџер митингу у Александрији, такмичење наставља у суботу у Шлезији, у Пољској, на митингу сребрног нивоа. О викенду пред нама и плановима скакачице из Новог Сада за нашу емисију говори њен тренер Марко Милинков.

Зоран Мићовић, председник Параолимпијског комитета Србије, прича о предстојећим Параолимпијским играма у Паризу, чућемо и изјаве из новосадског фудбалског суперлигаша Војводине уочи `врућег` гостовања у Крагујевцу, од кога умногоме зависи излазак у Европу за оба клуба. У реализацији емисије уцествују Жарко Бован, Катарина Епштајн и Александар Радовић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

 

 

 

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије