Читај ми!

Временска прогноза 25. јануар

Среда је интермецо од падавина, а снег ће провејавати већ од четвртка поподне па до краја седмице. Расте ваздушни притисак са запада Европе па ће сутра бити суво без падавина. Оне се очекују на југу Балкана. У унутрашњости Грчке падаће снег. Свежији ваздух остаје изнад нашег региона до краја седмице. Сутра јутрања температура од 0 до 3 степена, највиша дневна од 3 до 6. У Београду претежно облачно и углавном суво, температура до 4 степена.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

25.01.2023. Среда: Претежно облачно и углавном суво. Ветар слаб до умерен, источни. Најнижа температура од 0 до 3, а највиша од 3 до 6 степени.

26.01.2023. Четвртак: Умерено до потпуно облачно местимично са снегом уз формирање/ повећање снежног покривача, а суво током већег дела дана само на северу. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак, источни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 1 до 4 степенаУпорозења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

27.01.2023. Петак: Умерено до потпуно облачно у већини крајева повремено са снегом, само на истоку са мешовитим падавинама - киша и снег. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 1, највиша од 1 до 4 степена. Упорозења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

28.01.2023. Субота: Умерено до потпуно облачно у већини крајева повремено са снегом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од -3 до 0, највиша од 0 до 3 степена. Упорозења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 80%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 29.01.2023. до 02.02.2023.)
До краја периода променљиво - умерено до потпуно облачно повремено са суснежицом или снегом са периодима сунчаног времена.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво