Временска прогноза - 25. април

Сунца и приземног мраза биће сутра ујутру и преподне, а затим поподне најпре на северу Србије, а затим и у осталим крајевима киша, пљускови и грмљавина. Биће ветровито. Јутарња температура од  нуле, највиша до 27 степени. Варљиво, али топло време задржаће се целе седмице, па и током првомајских празника. Тако ће бити и у Београду. Пре подне сунчано, затим променљиво уз кишу или локални пљусак, на температури од 11 до 25 степени. 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

25.04.2020.Субота Ујутро местимично по котлинама, као и на истоку и југоистоку Србије, слаб приземни мраз. Пре подне у свим крајевима претежно сунчано. После подне на северу, а увече и у току ноћи и у осталим крајевима променљиво облачно са локалном појавом кише и краткотрајних пљускова уз могућност грмљавине. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку повремено јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 0 на истоку и југоистоку до 11 у Београду, а највиша од 22 до 27 степени. Упозорење: Приземни мраз, вероватноћа 95%.

26.04.2020. Недеља Променљиво облачно и у већини места суво са периодима сунча ног времена, а киша и пљускови, понегде праћени грмљавином, биће локалног карактера и то углавном у западним, централним и јужним крајевима Србије. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 4 до 11, а највиша од 19 до 24 степена. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 70%.

27.04.2020. Понедељак Променљиво облачно и у већини места суво са периодима сунчаног времена, а киша и пљускови, понегде праћени грмљавином, биће локалног карактера и то углавном у западним, централним и јужним крајевима Србије. Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од 5 до 11, а највиша од 20 до 23 степена. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 70%.

28.04.2020. Уторак Променљиво облачно и у већини места суво са периодима сунчаног времена, уз ређу појаву краткотрајне кише или пљускова, који могу бити праћени и грмљавином. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 7 до 13, а највиша од 23 до 26 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина са или без падавина, вероватноћа 70%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 29.04.2020. до 03.05.2020.)
Променљиво облачно и нестабилно са локалном појавом кише и пљускова са грмљавином.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се