Да ли ће бити падавина за Божић

Према најавама РХМЗ-а за наредних седам дана, јутра ће бити хладна, са слабим и умереним мразом, у нижим пределима са маглом. У суботу пролазно наоблачење, местимично са кишом, суснежицом и снегом. У првој половини следеће седмице мало и умерено облачно и суво, само је у понедељак у планинским пределима могуће провејавање слабог снега.

Другог дана нове године, ведро уз јутарњи мраз. Јутарња температура од -4 до 0, највиша дневна од 3 до 8 степени, у местима са маглом хладније. Увече и током ноћи поново формирање магле.

У Београду ће ујутро бити хладно са слабим мразем и маглом или ниском облачношћу која ће се у нижим деловима града задржати и дуже. На поледицу и јутарњу маглу упозоравају и из АМСС-а.

Током дана ће бити претежно сунчано, а увече и током ноћи поново ће се формирати магла. Дуваће слаб, западни и југозападни ветар.

Сутра ће у већем делу земље бити претежно сунчано, осим на северу и североистоку, где ће се ниска облачност задржати током већег дела дана, а највиша температура ће бити девет степени, саопштио је РХМЗ.

Јутро ће бити хладно, са слабим и умереним мразом у нижим пределима, по котлинама и речним долинама, понегде са маглом или ниском облачношћу.

Ветар ће бити слаб, променљив, на истоку умерен западни и северозападни.

Јутарња температура од -9 до -2, највиша дневна у већини крајева од 2 до 9 степени, у местима са ниском облачношћу хладније.

У Београду ће јутро бити хладно са слабим, на периферији и умереним мразом, где се очекује и локална појава магле која се може задржати и пре подне.

Током дана претежно сунчано, уз слаб ветар променљивог правца. Јутарња температура од -7 до -2, највиша дневна од 3 до 5 степени.

У наредних седам дана јутра ће бити хладна, са слабим и умереним мразом, у нижим пределима местимично са маглом.

До 4. јануара очекује се суво и прохладно време, уз могућ мраз и маглу.

Крајем недеље се очекује пролазно наоблачење, местимично са кишом, суснежицом и снегом. 

У суботу наоблачење, које ће ујутро и пре подне захватити северне и западне, а до краја дана и остале крајеве, условљавајући понегде слабу кишу, а увече и током ноћи у брдско-планинским пределима и снег.

У недељу у већем делу Војводине суво уз делимично разведравање, у осталим крајевима облачно са снегом, а више падавина се очекује на југозападу земље.

Дуваће умерен и јак северни и северозападни ветар.

Крајем дана и током ноћи слабљење ветра и престанак падавина.

У првој половини следеће седмице мало и умерено облачно и суво, само је у понедељак у планинским пределима могуће провејавање слабог снега. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво