Временска прогноза - 27. децембар

Време облачно, местимично са слабом кишом, на планинама слаб снег. Највиша дневна температура до 9 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ) 

26.12.2019. Четвртак: Облачно, повремено са кишом, на планинама са снегом, а увече и током ноћи снег се очекује и у брдским пределима. У Неготинској Крајини, као и на северозападу Војводине, углавном суво, после подне уз делимично разведравање. Ветар умерен, понегде и јак, северозападни. Највиша температура од 4 до 9 степени.                

27.12.2019. Петак: Умерено до потпуно облачно, местимично са слабом кишом, на планинама уз провејавање слабог снега који се током ноћи очекује и у брдским пределима. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од -3 до 4 степени, а највиша од 4 до 9 степени.

28.12.2019. Субота: Облачно и хладно, местимично са снегом, на планинама уз повећање, а у нижим пределима уз формирање снежног покривача, осим у Неготинској Крајини где ће бити суво. Више снежних падавина очекује се у западним, југозападним и јужним крајевима. Ветар умерен, понегде и јак северозападни. Најнижа температура од -2 до 2 степена, а највиша од 1 до 6 степени. Упозорење: Снег уз  формирање/ повећање снежног покривача, вероватноћа 90%.

29.12.2019. Недеља: Умерено до потпуно облачно, пре подне местимично са слабим снегом, а после подне и увече постепени престанак падавина. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено и јак, северозападни.  Најнижа температура од -4 до 0 степени, а највиша од -1 до 2 степена. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вервоатноћа 90%.

30.12.2019. Понедељак: Ујутро магла. Током дана суво са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, северозападни и западни.  Најнижа температура од -5 до -2 степена, а највиша од 0 до 2 степена. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 31.12.2019. до 04.01.2020.)
Ујутро магла, током дана суво са сунчаним интервалима уз постепени пораст температуре.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво