Јуче 32 степена, јутрос око 10

После јучерашњег летње топлог и сунчаног дана када је у појединим деловима Србије температура достизала и 32. подељак, данас ће бити осетно хладније са облацима и кишом.

Све више се облака надвија над Србијом, док је у појединим деловима земље почела и киша. Само пре подне на југоистоку земље биће претежно сунчано.

Другог празничног дана очекује нас местимично киша и локални пљускови са грмљавином, док ће ветар бити слаб и умерен.

Најнижа температура биће од 10 до 16 степени, док ће на северозападу највиша бити 16, а на југоистику 25 степени.

За Ускрс нас очекује променљиво облачно, али са дужим периодима сунчаног времена. У западним, централним и југозападним крајевима најављени су повремени пљускови и грмљавина, док ће у осталим крајевима бити дужи периоди сунчаног времена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво