Читај ми!

Немачка: Одбегла животиња је вероватно дивља свиња, а не лавица

После два дана безуспешне потраге за наводно несталом животињом у предграђу Берлина, за коју се веровало да је лавица, локални званичник изјавио је да је изгледа реч о дивљој свињи.

Председник општине Клајнмахнов Михаел Груберт навео је да ће обим потраге за животињом бити смањен, као и да више не важи упозорење за становнике тог предграђа да не напуштају своје домове, пренео је Ројтерс.

Груберт је на конференцији за новинаре објаснио да је компјутерска анализа видео снимка на мобилном телефону који је првобитно предат полицији, као и других снимака показала да је вероватно у питању дивља свиња.

Он је показао фотографије на којима се види да животиња нема дуг врат карактеристичан за мачке.

Груберт је рекао да је током претраге шуме пронађена само породица дивљих свиња.

Неуспешна потрага за наводно несталом лавицом трајала је од четвртка, а учествовало је око 100 полицајаца, као и професионални трагачи за животињама, ветеринари и ловци.

У потрази су коришћене и беспилотне летелице.

Државна канцеларија за животну средину Бранденбурга саопштила је у четвртак да су у држави регистрована 23 лава од шест власника животиња (три циркуске компаније, два зоолошка врта и једног приватног власника) и да нико није пријавио нестанак животиње.

Полиција је саопштила да је информације о присуству животиње добила од сведока који су је снимили како напада и убија дивљу свињу.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије