Читај ми!

Трамп астронаут, суперхерој, у рингу – планула НФТ колекција бившег председника САД

Колекција дигиталних картица бившег америчког председника Доналда Трампа распродата је за мање од једног дана за 4,5 милиона долара. НФТ картице продавале су се по цени од 99 долара по комаду и приказују бившег председника САД у костимима суперхероја, астронаута, возача тркачких аутомобила...

Доналд Трамп је у среду пратиоцима објавио "велику најаву" на платформи Truth Social.

Дан касније, 45. председник Сједињених Држава открио је да нуди "ограничено издање картица које садрже невероватну уметност његовог живота и каријере", за које је обећао да ће бити "као бејзбол картице", али и да се надамо "много узбудљивије".

НФТ приказују бившег председника САД у рингу, као возача тркачких аутомобила, астронаута и на голф терену. На свакој картици је председнички број Доналда Трампа – 45.

Незаменљиви токени (НФТ) продавали су се на платформи Opensea, а до њих су људи могли да дођу преко сајта за продају картица. Сајт је објавио да су карте распродате.

Цена за НФТ је износила 99 америчких долара, а 45.000 је стављено на продају. За одређене слике је пуштен само један НФТ, док су се друге налазиле у оквиру колекција од 20 комада.

Људи који су купили НФТ бившег председника САД учествовали су истовремено и у такмичењу за освајање награда, укључујући вечеру у Мар-а-Лагу са Трампом, играње голфа са бившим председником или разговор путем Зума.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво