Читај ми!

Израел на ракету узвратио бомбардовањем Газе

Израелске ваздухопловне снаге бомбардовале су "терористичку инфраструктуру" у Појасу Газе рано јутрос након што је једна ракета испаљена на Израел са те палестинске територије, саопштила је армија.

Ниједна од организација у Гази није преузела одговорност за ракетирање. Ракета је активирала сирене за ваздушну узбуну у израелским градовима северно од Појаса Газе и војни портпарол је рекао да Израел сматра Хамас, који тамо влада, одговорним за такве инциденте, преноси Танјуг.

Верује се међутим да су за ракете одговорне радикалније исламистичке организације и да је ракетирање Израела последица противљења Хамасу.

Повреда и штете није било након што је ракета пала на отворено подручје.

"ИДФ (израелска одбрамбена армија) сматра инцидент озбиљним", рекао је портпарол војске, истакавши да се неће толерисати ниједан покушај да се повреде израелски цивили.

Ракетна ватра на југ Израел појачана је у последњих неколико недеља, укључујући и инцидент у којима су милитанти повезани с Исламском државом на Синајском полуострву испалили ракету на Израел, наводе израелски медији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара