Читај ми!

Стејт департмент: Односи с Немачком снажни

Односи САД и Немачке остају дубоки и снажни, саопштено је из Стејт департмента, у јеку скандала у вези са америчким шпијунирањем у Немачкој.

Амерички амбасадор састао се у Берлину са високим немачким званичником како би разговарали о најновијим открићим у вези са шпијунирањем у коме је учествовала америчка Национална безбедносна агенција (НСА), преноси Танјуг. 

"Не желимо да има икаквих напетости у односима", рекао је портпарол Стејт департмента Џон Кирби на конференцији за новинаре, пренео је Ројтерс.

Кирби није желео да открије детаље састанка америчког амбасадора са шефом кабинета немачке канцеларке Ангеле Меркел.

Најновији скандал у вези са америчким шпијунирањем у Немачкој је писање медија да је НСА, поред Меркелове, прислушкивала више истакнутих чланова немачке владе, укључујући министре одбране и финансија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво