Читај ми!

Гласине о погибији сина Виктора Јануковича

Посланик у Врховној ради Нестор Шуфрик објавио је на Фејсбуку да је Виктор Јанукович (33), који носи исто име као отац, погинуо возећи минибус. Руско министарство демантовало да је Јануковичев син погинуо.

Представници руског Министарства за ванредне ситуације демантовали су информације да је млађи син свргнутог украјинског председника Виктора Јануковича погинуо у саобраћајној несрећи на Бајкалском језеру, преноси Танјуг.

"Међу погинулима и повређенима нема нико са презименом Јанукович", рекао је агенцији Тас портпарол бајкалског спасилачког тима из Иркутска.

Потврдио је да се несрећа догодила пре два дана и да је "фолксваген" минибус, у којем је било шест особа, пропао кроз лед.

Возач је погинуо, а остали путници су се спасли.

Портпарол је навео да је свих шест особа идентификовано, али да њихова имена неће бити јавно објављена.

Истовремено, портпарол украјинског Министарства спољних послова Јевгениј Перебеинос изјавио је да Кијев очекује да Русија изнесе "званичну информацију о судбини" сина Виктора Јануковича.

Украјински посланик у Врховној ради Нестор Шуфрик објавио је на Фејсбуку да је Виктор Јанукович (33), који носи очево име, погинуо возећи минибус.

Бивши председник Украјине живи у Русији након што је свргнут са власти прошле године.

Има и старијег сина Александра (41), који је имућни бизнисмен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво