Читај ми!

Оштра полемика Столтенберга и Косачева

Највиши званичници НАТО и Русије јавно су се сукобили, расправљајући о кривици за драматично погоршање односа Истока и Запада.

Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг рекао је да је "велика разлика у томе што смо ми одмбрамбена алијанса", преноси Танјуг.

Како је пренео АП, Столтенберг је то рекао обраћајући се водећем члану руског парламента, додајући "да је Русија послала трупе у друге земље".

Председник одбора Думе за међународне односе Константин Косачев негирао је да Русија има регуларне трупе у Украјини.

Косачев је додао да НАТО на челу са САД прича о потреби да се поштује међународно право и границе, а сам је бомбардовао суверену земљу, бившу Југославију деведесетих година прошлог века.

Столтенберг и Косачев су говорили на панел дискусији коју је организовао Бриселски форум, под спонзорством Немачког Маршаловог фонда.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво