Читај ми!

Евакуисан авион у Шведској

Шведска полиција почела је поподне да претражује авион на највећем аеродрому у земљи Стокхолм Арланда после претњи о подметнутој бомби, због чега је делимично евакуисан тај аеродром и ухапшена једна особа.

Полиција је прво саопштила да је обавештена о "претњи" и да је због тога евакуисан део аеродрома. Авион је после претње премештен на безбедно место на аеродрому како би се омогућила евакуација и нормалан наставак саобраћаја, преноси Бета

Аеродромске власти саопштиле су и да је један човек ухапшен, али нису дате прецизније информације о његовом идентитету. Наведено је да полиција прво жели да "процени његово ментално здравље".

Авио-компанија "Џерманвингс" (Germanwings) саопштила је да је евакуисан авион на лету за Хамбург током укрцавања путника на аеродрому у Стокхолму, пошто је "један наизглед ментално нестабилан човек запретио атентатом".

Додаје се да је човек сада у рукама полиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво