Читај ми!

Јерусалим, беба прегажена на железничком перону

Једна беба је погинула, а још осморо људи повређено у инциденту на железничкој станици у Јерусалиму. Аутомобил улетео у станицу и налетео на путнике који су излазили из воза. Власти сумњају да је реч о тероризму.

Како јављају израелски медији, повређен је и осумњичени терориста становник источног Јерусалима. Беба је задобила тешке повреде, којима је убрзо подлегла, преноси Танјуг.

Аутомобил је прешао 14 метара по колосеку и након што су ударени путници наставио тим путем.

Нешто касније је возач је изашао из возила, покушао да побегне и тада је погођен. Како јављају израелски медији, задобио је теже повреде.

Исти извори подсећају да је неколико пута раније у Јерусалиму било сличних напада, а последњи у августу, када је један Палестинац возећи багер зауставио аутобус, убивши једног човека, а још петоро људи ранио. Тај инцидент је означен као терористички напад.

Возача багера је потом убио један полицијски официр који се нашао близу места напада.

Јула 2008. године троје људи је убијено и десетине их је рањено када је један Палестинац из источног Јерусалима намерно налетео на аутобус булдожером.

Две недеље касније, 24-оро људи је повређено када је Палестинац такође из тог дела Јерусалима булодожером налетео на неколико возила пре него што је упуцан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво