Читај ми!

Напад на шиитски део Багдада

Најмање четири особе су погинуле, а 12 је рањено у самоубилачком нападу у једном кафеу у претежно шиитском делу Багдада, саопштили су безбедносни и лекарски извори.

Напад се догодио у недељу увече, готово месец дана од када је екстремна сунитска борбена организација "Исламска држава Ирака и Леванта" 9. јуна заузела више подружја у Ираку, преноси Бета.

Побуњеници су заузели неколико подручја широм земље, између осталог Мосул, други највећи град у Ираку, велики део провинције Нинива, али и делове Сирије.

"Исламска држава Ирака и Леванта" прогласила је "државу" на подручју које контролише - од сиријског града Алепа до ирачке провинције Дијала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво