Читај ми!

Судар бродова у Мајамију

Четворо људи је погинуло, а више од десет је повређено у судару три брода у марини у Мајамију, после ватромета поводом Дана независности.

На место несреће, која се догодила код Динер Кија у Мајамију, убрзо су стигле спасилачке скипе, које су из воде извукле неколико људи, преноси Танјуг.

Спасиоце је позвао један од учесника у судару, рекавши да је у његов чамац, дуг 11 метара, ударио брод, као и да се у води налази више људи.

Осморо људи одмах је пребачено у градску болницу, а двоје од њих, мушкарац и жена, касније су преминули, пренео је АП.

Рођаци треће жртве пронашли су њено тело у води, а тело четврте жртве касније су открили истражитељи, саопштиле су власти.

Један од званичника Флориде, Хорхе Пино, рекао је да су путници с три брода највероватније посматрали ватромет, а чим се он завршио брзо кренули ка оближњој марини.

Пино је додао да је у оваквим ситуацијама већ долазило до сличних несрећа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара