Читај ми!

Одрон у САД, 108 несталих

Осам особа погинуло, а 108 нестало након одрона у држави Вашингтон. Више људи је повређено, међу којима је неколико у критичном стању.

Најмање осам особа је погинуло, а 108 се воде као нестали након великог одрона у округу Снохомиш у америчкој држави Вашингтон, јавља Би-Би-Си.

Више људи је повређено, међу којима је неколико у критичном стању, пренео је АП.

Блато, дрвеће и камење се сручило и уништило најмање 30 кућа у суботу ујутру по локалном времену, а потрага за преживелима настављена је када су спасиоци чули позиве у помоћ испод одрона.

Окружни шериф Снохомиша Тревис Хотс рекао је на конференцији за новинаре да спасиоци не одустају од проналажења преживелих, пренела је агенција АП.

Одрон ширине 1,6 километара носио је блато, грање, камење и све што му је стајало на путу у округ Снохомиш, а власти верују да су клизиште изазвале подземне воде које су се накупиле после недавних јаких пљускова.

Клизиште је потпуно блокирало пут код града Осо недалеко од Сијетла и део где се рачва река Стилагуамиш, па се очекују поплаве у тој области због чега су многи становници евакуисани.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара