Читај ми!

Пуцњава у тржном центру у САД

Три особе страдале у оружаном нападу у тржном центру у предграђу Балтимора, у америчкој држави Мериленд. Нападач извршио самоубиство.

Како је саопштила полиција у САД, три особе су страдале у оружаном нападу у тржном центру у предграђу Балтимора Колумбији, у америчкој држави Мериленд.

Пет особа је поврђено у нападу, од којих једна има прострелну рану стопала. Медији преносе да је међу страдалима и нападач, а полиција је навела да је једно тело пронађено близу пушке и муниције.

Полиција је добила позив да реагује у 11.15 часова по локалном времену. Људи који су се налазили у центру, кажу да се чуло осам до десет пуцњева и да су сви почели да беже. Полиција сматра да је иза напада стајала само једна особа.

"Сви су трчали, био је општи хаос. Било је веома гадно", рекао је Солон Химез, који ради у фризерском салону у шопинг молу.

Полиција је затворила тржни центар након напада, и полако је извела грађане напоље. Још увек није познато ко је нападач и зашто се напад догодио.

Градић Колумбија у Мериленду налази се између Вашингтона и Балтимора. Тржни центар у коме се догдио напад обично се суботом отвара у 10 сати и није познато колико је у време напада у њему било муштерија и продаваца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара