Лондон, пао део крова током представе

Најмање 76 људи повређено, од којих је 58 збринуто у четири лондонске болнице, када је пао део крова у лондонском Аполо театру током позоришне представе. Нико није животно угрожен, а већини је помоћ указана на лицу места. Није познато шта је проузроковало урушавање крова, а зграда позоришта изграђена је 1901. године.

Део крова се срушио током представе у Аполо театру у централном Лондону и том приликом је повређено је 76 људи, од којих је 58 збринуто у четири лондонске болнице, саопштила је полиција, преноси Би-Би-Си.

Нико није животно угрожен, а већини повређених помоћ је указана на лицу места.

Китњасто украшен плафон и део расвете обрушио се на пуну салу у којој је било око 700 гледалаца, а нема информација да је неко погинуо.

Ватрогасци су саопштили да су ослобођени сви који су остали заробљени у позоришту.

Првобитно је било речи да је пао део балкона, а забуну о томе шта се заправо срушило у позоришту вероватно су унеле изјаве сведока, који су присуствовали представи. Сви углавном описују како су за буку, која је претходила рушењу дела позоришта, мислили да је део представе.

Међутим, једни су рекли да се срушио део плафона, док други мисле да је реч о балкону.

Слике несреће у центру Лондона одмах су се појавиле на друштвеним мрежама, на којима се види како људи беже из позоришта са повредама главе и прекривени прашином.

Би-Би-Си наводи да је сведок рекао да је чуо "крцкање" пред пад, док је на бини извођена представа "Чудновата згода пса у глуво доба".

За сада није познато шта је проузроковало урушавање крова, а зграда позоришта изграђена је 1901. године.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво