Читај ми!

Пронађена два тела у Коста Конкордији

Рониоци пронашли два скелета у олупини брода Коста Конкордија и претпоставља се да се ради о последњих двоје несталих путника.

Рониоци су данас у броду Коста конкордија пронашли два скелета, за које се претпоставља да се ради о последњих двоје несталих путника са крузера који се 13. јануара прошле године насукао и преврнуо у близини италијанског острва Ђиљо.

У тренутку несреће на броду је било 4.229 путника и чланова посаде, а живот су изгубиле 32 особе, од којих нису пронађени конобар Расел Ребело и путница Марија Грација Трекарићи.

Највероватније се ради о особама које смо водили као нестале, али ћемо то са сигурношћу моћи да кажемо тек када стигну резултати ДНК анализе, рекао је начелник Агенције за цивилну заштиту Франко Габријели, преноси дпа.

Према његовим речима, то би могло да буде урађено за неколико дана.

Коста Конкордија је 20 месеци лежала на боку готово потпуно потпљена, а пре десет дана је исправљена и тада су рониоци могли да крену у потрагу за двоје преосталих жртава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара