Читај ми!

Из Туниса у Сирију због "сексуалног џихада"

Девојке из Туниса укључене у "сексуални џихад" у Сирији, а многе су остале трудне са џихадистима, тврди министар полиције Туниса. Бивши главни муфтија Туниса против "сексуалног џихада".

Велики број девојака из Туниса укључен је у такозвани "сексуални џихад" у Сирији, упозорава тунишански министар унутрашњих послова Туниса бин Џедо.

"Једну девојку 'размени' по 20, 30, па чак и 100 сиријских побуњеника и оне долазе трудне. То је резултат сексуалног контакта у име 'сексуалног џихада', и ми ћутимо, не радимо ништа, само стојимо пасивни", рекао је министар унутрашњих послова Лофтин бин Џедо у обраћању парламенту, преноси Ал Арабија.

Њихови сексуални контакти се дешавају у име "џихад ел никаха", ( на арапском значи сексуални свети рат), рекао је Џедо посланицима, преноси Дејли телеграф.

Он није навео тачан број жена из Туниса које су се вратиле у земљу и носе децу џихадиста.

"Џихад ел никах" дозвољава ванбрачну сексуалну везу са више партнера, и неки следбеници тврде сунитске муслиманске струје салафиста, сматрају да је то легитимни облик "светог рата".

Тунишански министар истиче да је полиција предузела низ мера да спречи масовна путовања грађана Туниса у Сирију.

Бивши главни муфтија Туниса, раније је упозорио да је 13 девојака из Туниса "на превару" путовало у Сирију, нудећи сексуалне услуге побуњеницима, што је описао као "врсту проституције" и "моралну и образовну корупцију".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара