Заплењен хероин у Белорусији намењен Западу

Полиција у Белорусији је ухапсила три особе, држављане Казахстана, Русије и Таџикистана, код којих је пронађено 27,5 килограма хероина, за који се сматра да је намењен тржишту Западне Европе.

У Белорусији је заплењено 27,5 килограма хероина намењеног Западној Европи, а приведене су три осумњичене особе, саопштио је Комитет за државну безбедност.

Верује се да је ухапшена тројка део међународне банде. Ухваћени су док су скривали дрогу у спремиште направљено на путу Могиљов-Мстислављ.

Дрога је заплењена када је већ била на путу ка Западној Европи где би се та количина хероина могла продати "на црно" за више од три милиона долара, саопштио је Комитет.

Комитет за државну безбедност је поднео кривичну пријаву против притворених држављана Казахстана, Русије и Таџикистана, којима прети казна од осам до 13 година затвора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво