Читај ми!

Авганистан, киднаповање и убиство цивила

Дванаест цивила убијено у два одвојена напада талибана. Шест особа убијено након неуспешних преговора о ослобађању.

Талибани у два одвојена напада убили 12 цивила, укључујући шест радника хуманитарних организација који су радили на владиним пројектима, саопштили су авганистански званичници.

Портпарол авганистанског Министарства за руралну обнову, Џамел Даниш, изјавио је да је јутрос у провинцији Херат на западу Авганистана пронађено шест тела људи које су талибани киднаповали у недељу и затим убили након неуспешних преговора о ослобађању, пренела је агенција АП.

Даниш је додао да је од тих шесторо људи њих петоро радило за једну међународну невладину организацију, а један за авганистанско Министарство руралне обнове, које спроводи програме за унапређење живота Авганистанаца у забаченим пределима земље.

Са друге стране, портпарол источне авганистанске провинције Пактија изјавио је да је поред пута пронађено шест тела, али није имао више информација о томе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара