Судар бродова на Филипинима

Погинуло тринаест особа у судару ферибота и теретног брода у централном делу Филипина. У спасавању људи са ферибота учествовала посада теретног брода с којим се сударио, као и десетине рибарских бродова.

Тринаесторо људи је погинуло, док је 690 спасено после судара ферибота и теретног брода, услед којег је ферибот потонуо на километар од острва Цебу, у централном делу Филипина, саопштиле су власти те земље.

Пошто је ферибот напустио луку на Цебуу, запловивши за Манилу, са званично пријављена 692 путника и чланова посаде, сада није јасно да ли још има несталих људи за којима треба трагати, истиче контра-адмирал Луис Туасон, а преноси Ројтерс.

У спасавању људи са ферибота учествовала је посада теретног брода с којим се сударио, као и десетине рибарских бродова који су похрлили на место несреће.

Обалска стража истражује узроке несреће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се