Авион пао на куће, четворо мртвих

Најмање четири особе су погинуле када се мали авион срушио на куће близу аеродрома у савезној америчкој држави Конектикат и изазвао пожар.

Мали авион срушио се у стамбеном делу града Ист Хејвен у америчкој држави Конектикат. Званичници кажу да је погинуло четворо до шесторо људи.

Авион је ударио у петак у куће на само неколико блокова од аеродрома "Твит Њу Хејвен" приликом слетања.

Истражитељ одбора за националну безбедност саобраћаја Роберт Грец је изјавио да је касно синоћ двоје или троје људи из авиона погинуло и исто толико на земљи.

Непосредно после несреће, званичници су саопштили да се три особе воде као нестале - пилот и двоје деце.

Федерална ваздухопловна служба саопштила је да је авион полетео са аеродрома Тетерборо у Њу Џерзију и да се срушио док се приближавао аеродрому "Твит Њу Хејвен".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво