Њујорк, полицајац убио тинејџера

Полицајац убио дечака од 14 година који је одбио да баци оружје и уперио га у полицијску патролу. Дечак од раније познат полицији.

Власти у Њујорку су саопштиле да је полицајац у том граду убио дечака од 14 година, пошто је одбио да баци оружје и пошто га је уперио у полицијску патролу.

Шаливер Доуз преминуо је на улици у Бронксу након што је погођен метком у пределу вилице, јавио је АП.

Двојица полицајаца патролирали су улицама када су чули пуцње око три сата ујутро по локалном времену, а на лицу места затекли су дечака који је пуцао из пиштоља у једног човека који је бежао.

Полицајци су му наредили да баци оружје, али он то није учинио, већ је пиштољ уперио ка њима, након чега је један полицајац пуцао у њега.

Дечак је преминуо на лицу места. Од раније је био познат полицији пошто је у мају оптужен за покушај убиства једног петнаестогодишњака, као и за недозвољено поседовање оружја и узнемиравање.

Све оптужбе против њега су касније одбачене.

Оба полицајца су почетници који су се у њујоршкој полицији запослили у јануару, наводи АП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво