Читај ми!

Новинар и недозвољени реквизит

Током једног интервјуа новинар телевизије "Ен-Би-Си" показао оквир за муницију великог капацитета, иако је поседовање таквог оквира законом забрањено. Полиција у Вашингтону истражује инцидент.

Полиција у Вашингтону истражује инцидент, пошто је новинар телевизије Ен-Би-Си током једног интервјуа показао оквир за муницију великог капацитета, иако је поседовање таквог оквира законом забрањено.

"Ен-Би-Си је контактирао вашингтонску полицију како би питао да ли може за потребе програма да употреби оквир за муницију великог капацитета. Ен-Би-Си је обавештен да поседовање таквог окивра није дозвољено и њихов захтев је одбијен", рекла је портпаролка полиције у престоници САД Гвендолин Крамп.

Она није желела да даље коментарише овај инцидент, истичући да се о њему води истрага, јавио је АП.

Током интервјуа са потпредседником Националног удружења, заговорника личног наоружања, Вејном Лапјером, новинар Дејвид Грегори у руци је држао један предмет, истичући да је реч о оквиру за муницију у који може да се смести 30 метака.

Грегори је поставио питање да ли трагедије, каква је она у којој је 14. децембра у пуцњави у школи у Њутауну убијено 20 деце и шесторо одраслих, могу да се "умање" тако што би такви оквири били забрањени и коришћени само они у које стаје пет до 10 метака.

Закон забрањује поседовање оквира великог капацитета, без обзира на то да ли је оно постављено на неки комад оружја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво