Руже предњаче у извозу цвећа

На крагујевачком Шумадија сајму, отворена је по многима најлепша сајамска манифестација- сајам цвећа.Произвођачи из целе Србије изложили су многобројне цветнице и дендро материјал , а могу да се виде и нове идеје у области хортикултуре и уређења дворишта.

Ако до сада нисте, право је време да украсите прозоре, балконе, вртове. У сваки цвет уложено је доста рада и љубави. На штандовима вишегодишње биљке и најлепше и најквалитетније цвеће свих бојаПоред цветница, велики избор лишћара, четинара и декоративних материјала за љубитеље пејзажне архитектуре. Произвођачи-са свих страна!

Владан Станисављевић из Крагујевца задовољан је продајом мушкатли, петунија, сурфинија и украсног биља, Григорије Сузић из Баточине истиче да се цене не мењају већ неколико година  а Слађан Лукић из Левча каже да је доста продао и пре и после ванредног стања.

Цвећари се не жале, доста расада су продали  путем интернета. Квалитетом су се изборили и за сталне муштерије које им долазе на праг.

Из године у годину, Србија бележи повећање продаје цвећа. У прошлој години извезено је  у вредности 4,2 милиона евра. Највише се продају руже

 

 

 

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара