Краљевачка гимназијалка прекинула школовање у Америци

Емотивни статус на друштвеним мрежама ученице Краљевачке гимназије Уне Дабић, која се због пандемије коронавируса раније вратила са ученичке размене из Америке, потврда су да је пријатељство и љубав јачи и од вируса.

Из Еиткина, на поласку за  Вашингтон, где је чекао авион за повратак у Србију, испратили су је житељи скоро целог градића. Због мере дистанце пролазили су колима  окићеним  порукама „Волимо те Уна" и "Срећан пут"...Ни у породици Фремлинг, код којих је ова осамнаестогодишња краљевачка гимназијалка провела 8 месеци, нису крили сузе.

Авионом Ер Србија стигла је прошлог четвртка са још 44 средњошколаца који су у САД у боравили у оквиру Флекс програма ученичке размене. Њен емотивни статус на друштвеним мрежама прате и фотографије њиховог повратка у у Србију.

Краљевачка гимназијалкa Уна каже да се још привикава на временску зону. И то ће морати сама, у својој соби још двадесетак дана. Добродошлицу у родни град другови јој свакодневно изјављују, испод прозора. На кућна врата доћи ће, чим прође пандемија. Долазак јој је најавила  и породица Фремлинг из Америке - Каила, Јоел, Лаурел и Јере.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво