Хотел за псе у Панчеву збрињава љубимце док су власници на путу

Приближавају нам се празници па ће и многи власници кућних љубимаца слободне дане искористити да негде отпутују. Међутим, већина њих нема коме да остави на чување своје псе и мачке. У Панчеву је тај проблем делимично решен, јер постоји хотел за псе, али капацитети су углавном попуњени.

У приземљу породичне куће Стјепан Стојановић савремено је опремио 6 нових пансиона за псе са регулисаним подним грејањем, а у дворишту се налази још 10 боксова. Каже да је то мало за један град као што је Панчево, а посебно се тражи место више за време годишњих одмора и празника. Сваки пас има своје прохтеве и мора се удовољити свим његовим потребама како не би патио за власницима:

“Сваки пас је као човек, неки јако лако прихвате пансион и лако се адаптирају, а неки веома тешко. Могу да кажем да сам јако транспарентан према клијентима и ако пас прави проблем ја му пошаљем на вибер слике, чујемо се и пратимо ситуацију”, истиче Стјепан Стојановић, власник пет хотела из Панчева.

Теријери су пси који се најлакше адаптирају, јер сваки простор је њихов, али од љубави власника пансиона према животињама и његовог знања да им приђе и пружи све оно што воле зависи и да ли ће патити за својим власником. Чарли се овде већ одомаћио и он слободно шета и излази из свог пансиона кад год жели.

“Ако пас може лако да се адаптира онда је то добро, јер пси некад осећају да су остављени кад нема газде 7 до 10 дана и то треба да раде људи који воле псе како пси не би осетили недостатак свог газде кад оде на годишњи одмор”, каже суграђанка. Друга додаје: “Конкретно за мог пса треба пансион типа стана, не бокса, него један мањи стан који ће га подсећати на природно окружење”.

Наводе и да је важно да су сигурни да су куце добро смештене и да се о њима води рачуна, а за псе који имају посебне потребе за терапијама, да знају да ће је уредно добијати.

Стјепан планира да прошири свој хотел за псе и да у дворишту направи и полигон за животиње на којем ће се играти, а жеља му је да ускоро направи и пансионе за мачке, већ има једну која је овде рођена и којој пси не сметају.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара