Врњачка Бања пуна туриста

У Врњачкој Бањи ових дана бележе највећу посећеност у последњих 30 година. Само у новогодишњој ноћи у хотелима и локалима било је око 15.000 људи.

Tуристички посленици ни старији Врњчани одавно не памте оволико гостију.

„Могу да кажем да је у новогодишњој ноћи више било људи него што Врњачка Бања има смештајних капацитета и очекујем да се тај тренд настави и за Божић и српску Нову годину“, задовољан је Иван Трифуновић, директор ТО Врњачка Бања.

„Падамо с ногу! Пуно је странаца? Дошли су Кинези, Италијани, Бугари, углавном знају енглески, а знају и за бакшиш“, каже менаџер ресторана Иван Пецић.

Вишедневне аранжмане гости „троше“ и на излете и матине у "Селу бајки" на врњачком Тргу културе.

„Чаробно је, бајковито, дивно је. Као код куће, интимно, топло. Атмосфера добра, нисам се покајао што сам дошао. Презадовољан сам као Врњчанин, ако овако наставимо, оборићемо рекорд од милион посетилаца“, утисци су анкетираних.

У Врњачкој Бањи је тренутно 15.000 гостију. Сви капацитети су распродати до „малог Божића“, односно српске Нове године. Дочекаће је са Драганом Мирковић на Тргу културе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво