Читај ми!

Признања спортистима Ваздухопловног савеза Србије

Спортисти Ваздухопловног савеза Србије добили су признања за најбоље спористе, клубове и спортске раднике у 2014. години у својим градовима.

Поред изузетно велике конкуренције коју су чинили спортисти у много популарнијим и комерцијалним спортовима, пилоти, падобранци и моделари, успели су да својим резултатима скрену пажњу на ваздухопловни спорт у Србији. Од почетка месеца фебруара до данас, одржано је неколико свечаности широм Србије, у којима су наши такмичари добили признања.

Тако је за најбољи спортски клуб у Косовској Митровици проглашен параглајдинг клуб "Соколица", а најбољи спортиста је параглајдериста Драган Мартиновић из истог клуба.

Аероклуб "Трстеник" је проглашен за најбољи спортски колектив, а председник тог клуба Горан Бошковић проглашен за најбољег спортског радника у Трстенику.

Екипу моторних пилота Аероклуба "Наша Крила" у саставу Александар Годић и Ратко Јовановић, прогласили су за најбољу сениорску екипу града Параћина за 2014. годину, док је падобранац Љубиша Наумовић из истог клуба, освојио друго место у избору за најбољег спористу града.

Да ваздухопловство не мора бринути о наследницима, побринули су се јуниори Иван Павлов пилот параглајдера из аероклуба "Делта" из Кањиже који је проглашен за најбољег јуниора свога града, док је моделар Андрија Пешић из Трстеника освојио треће место у истом избору.

Као најхрабрије међу најодважнијима часопис "Одбрана" прогласила је екипу Падобранске екипе Војске Србије "Небеске видре" за најбољу спортску екипу у својој средини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се