Читај ми!

Регионални сајам венчања у Крагујевцу

Регионални сајам венчања и угоститељства "Wedding Day 2015" биће одржан на "Шумадија сајму" у Крагујевцу од 27. фебруара до 1. марта 2015. године.

Нови, савремени трендови и све виши критеријуми које пред организаторе постављају корисници услуга, учинили су да се на тржишту профилишу агенције, фирме и појединци који квалитетом и ценама постављају нове стандарде у тој области. Због тога је "Wedding Day" прилика да се тржишту понуде нове услуге, обезбеде контакти са потенцијалним клијентима и договоре послови.

Осмишљен као манифестација која промовише квалитет, "Wedding Day" жели да на једном месту окупи све који ће организацију венчања учинити лепшим, једноставнијим и јефтинијим.

На Региоанлном сајму венчања биће представљени најновији модни трендови за ову сезону, као и широк спектар угоститељских услуга. Предлоге за савремену организацију венчања представиће специјализоване агенције и фирме, док ће кроз пратеће програме забавног карактера посетицима и излагачима бити понуђени нови видови пратећих услуга намењених организаторима венчања.

Своје место на сајму наћи ће и реномиране фирме из Крагујевца чија је делатност усмерена ка крајњем кориснику - од готових производа, до консултантских услуга.

Богата туристичка понуда шумадијских општина биће представљена на штандовима туристичких организација и кроз програме који ће бити организовани током три сајамска дана.

За посетиоце сајма, осим пратећих, биће организовани и специјални наградни приограми, док ће излагачи са најиновативнијим презентацијама бити посебно награђени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се