Читај ми!

Остварена милионита вожња у ски центру Копаоник

У ски центру Копаоник ове године је већ у јануару остварена милионита вожња жичаром.

Ове године је већ у јануару остварена милионита вожња жичаром у ски центру Копаоник.

"Презадовољни смо, јер нам скијаши и бордери поклањају поверење и одају признајње за добру организацију и одличну припремљеност стаза. Резултат је утолико већи ако се има у виду да нам временски услови од почетка сезоне нимало нису ишли на руку. Ипак, специјална механизација и стручност запослених у Скијалиштима, омогућили су да корисници наших услуга и заљубљеници у зимске спортове могу да уживају на стазама наших центара", изјавио је в. д. директора Скијалишта Србије Дејан Љевнаић.

Он је нагласио да је уз два нова шестоседа на Крчмару и Гвоздцу, значајно повећан капацитет скијалишта, чиме је пролаз на жичарама растерећенији и додао да је овим инсталацијама Копаоник дефинитивно заслужио епитет модерног ски центра.

Вршилац дужности директора Скијалишта Србије је скијашу који је остварио милиониту вожњу уручио кацигу као награду и истакао да сигурност и безбедност на скијалишту никада не сме да се запостави.

"Настављамо да радимо пуном паром и очекујемо да ћемо ове сезоне остварити чак пет милиона вожњи и тиме премашити прошлогодишњи резултат", рекао је Љевнаић.

Тренутно је у ски центру у функцији 31 стаза на којима има преко 50 центиметара снега. Скијаше и бордере превозе 22 жичаре, а на услузи су и адреналински садржаји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара