Читај ми!

Стигла струја у сврљишка села

Хаварија која је јутрос оставила без струје више села на потезу од Сврљига ка Сокобањи отклоњена је и ови потрошачи сада имају електричну енергију. Без струје су још три села и један заселак са око 200 домаћинстава, од којих су многа напуштена. У предузећу "Југоисток" кажу да ће и ови потрошачи до вечерас имати струју.

Села на потезу од Сврљига ка Сокобањи добила су електричну енергију, док су без струје још три села и један заселак са око 200 домаћинстава, од којих су многа напуштена.

У предузећу "Југоисток" кажу да ће и ови потрошаћи до вечерас имати струју. Иако је снег престао да пада, услови за рад на терену и даље су отежани.

У предузећу "Југоисток" сазнајемо да су током преподнева отклоњени и кварови на 10 киловолтном каблу на Ртњу, чиме су решени проблеми са струјом у општини Бољевац, јер се сада постепено прикључују на мрежу сви потрошачи.

Највећих проблема има у општини Књажевац, где је без струје 13 села.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво