Читај ми!

Објављене књиге лауреата Дисовог пролећа

Објављивањем књиге "Топао камен" Јане Алексић, овогодишње добитнице награде "Млади Дис", чачанска Градска библиотека симболично је окончала 51. Дисово пролеће.

Тридесет трећа књига едиције Токови је "Топао камен" Јане Алексић, коју је између 29 рукописа пристиглих на конкурс одабрао жири, у саставу Милош Петковић (председник), Енес Халиловић и Владимир Стојнић, и доделио јој награду "Млади Дис".

Штампање књиге омогућило је Министарство културе и информисања Републике Србије, које је манифестацију "Дисово пролеће" помогло са 330.000 динара.

Књигу "Топао камен" Градска библиотека "Владислав Петковић Дис" представиће 28. октобра на 59. Београдском сајму књига када ће бити и промоција књиге лауреата Дисове награде Ане Ристовић "Нешто светли".
   

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара