Читај ми!

IN MEMORIAM: Драгана Николић Михајловић

Новинарка нишког ТВ центра РТС-а Драгана Николић Михајловић, преминула је после краће и тешке болести. Протекле две деценије, бележила је догађаје и судбине људи, a њена укључења и телевизијске приче остаће део историје наше куће.

После краће и тешке болести преминула је новинарка Драгана Николић Михајловић из ТВ центра РТС-а у Нишу.

Као дипломираном психологу, Драганини најчешћи саговорници у репортажама биле су особе са инвалидитетом. Последња прича којом је затворила две деценије дугу каријеру у РТС-у била је са слепом девојком која има и оштећење слуха.

Једна је од ретких новинарки која је извештавала о животу штићеника Дома у Кулини. Са лакоћом је правила приче, проналазила хероје и занимљиве саговорнике.

Волела је културу и често писала о њој. Кроз приче је афирмисала младе таленте, обичаје, традицију, занате... Годинама је пратила манифестиацијију посвећену Сави Јеремићу.

Отишла је из наше редакције тихо, баш као што је и живела.

Комеморација поводом смрти наше колегинице, која је преминула у 51. години, оставивши за собом супруга и сина, биће у среду у 10 сати у Допиништву РТС-а у Нишу. Опело је истог дана у 12.30, а сахрана у 13 сати на Новом гробљу у њеном родном Нишу.

    

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара