Читај ми!

Признање Дописничкој мрежи РТС-а

Дописничка мрежа РТС-а добитник је признања "Капетан Миша Анастасијевић" у категорији "За ангажовано и квалитетно информисање", одлучио је стручни Жири, којим председава проф. др Радован Пејановић.

У пројекта "Пут ка врху" медиа Унвента из Новог Сада, за запажене резултате у свакодневном информисању јавности, Дописничка мрежа РТС-а добитник је признања "Капетан Миша Анастасијевић", у категорији "За ангажовано и квалитетно информисање".

Жири је посебно високо оценио ангажовање новинара Дописничке мреже и одговорног уредника мр Ненада Ј. Ристића, као тима који је у ванредној ситуацији континуирано информисао о поплавама које су овог месеца погодиле Србију, наводи се у одлуци Жирија, којим председава проф. др Радован Пејановић, проректор Универзитета у Новом Саду.  

Награда, која се састоји од Повеље и златника са ликом Капетана Мише (уметнички рад Љубише Манчића, академског вајара из Београда) бити уручена на свечаности у Ректорату Универзитета у Београду 6. јуна 2014. годинe.

Међу лауреатима награде "Капетан Миша Анастасијевић" су и руски амбасадор Александар Чепурин, Ерсте банка, Марија Десивојевић Цветковић, Институт "Торлак", Драган Бјелогрлић, глумац и редитељ, академик Душан Оташевић...

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се