Читај ми!

Миливојев шешир и штап Предрагу Лошићу

Милановачки глумци аматери још једном су потврдили таленат и посвећеност позоришту. Миливојев штап и шешир на овогодишњем аматерским глумачким свечаностима у Пожаревцу освојио је Предраг Лошић.

Једночинке Антона Павловича Чехова са сцене у Пожаревцу донеле су милановачком глумцу Миливојев шешир и штап.

За запажену улогу Предраг Лошић каже да је освојио Оскара у аматерском позоришном свету. А своју улогу у позоришту са којим дише, види као судбину и прави пут.

Љубав према позоришту и ентузијазам везује ову дружину већ деценију. Оснивачи су и организатори фестивала позоришног стваралаштва ученика у Горњем Милановцу, кроз који је прошло више од стотину младих глумаца.

На сцену су поставили много представа, а интересовање публике говори да се по квалитету не разликују од колега професионалаца.

Милановачки глумци аматери још једном су показали колико су талентовани, посвећени и предани позоришту. Најновије признање, кажу, потврда је рада, али и лествица испод које неће ићи. Надају се и да ће ускоро услови у којима раде и наступају бити адекватни.

Позоришни аматеризам у Горњем Милановцу постоји више од једног века, а последњу деценију удружење ентузијаста у том граду окупља позоришну публику.

rts.cacak@rts.rs
+381 32 227 551

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво