Не(спорни) конкурс у Медијани

Иако је конкурс нишке општине Медијана о пријему осам радника спроведен по закону, та радна места биће попуњена тек по добијању сагласности Владе Републике Србије, јер се у медијима, како кажу, спекулисало да је конкурс нерегуларан.

Градска општина Медијана саопштила је да иако је конкурс за пријем осам нових радника спроведен по закону, одлучено да се до даљег не донесе решење о пријему.

Поступак ће мировати по сили Закона о буџетском систему, а попуњавање радних места биће настављено по добијању сагласности Владе Републике Србије.

Из нишке градске општине Медијана саопштено је да приликом спровођења конкурса није било неправилности као и да нико од пријављених није у сродству са челницима општине, како су поједини медији објавили.

У јулу 2012. године, када је власт у тој градској општини промењена, у општини је радило 48 радника, запослених на неодређено и одређено време по уговорима о делу или повременим пословима.

У Општини их је данас 41, сви са уговорима на неодређено време, наводи се у саопштењу градске општине Медијана.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара