Фаул, па гол из офсајда

Организатори турнира у малом фудбалу у Витковацу код Краљева побегли су ноћ уочи финала и однели наградни фонд за екипе и играче. Можда то не би толико наљутило мештане, да "менаџери" нису остали дужни целом селу.

Организатори турнира у малом фудбалу у селу Витковцу, на путу Краљево - Крагујевац, за време трајања турнира узимали су робу у продавницама и прасиће код сељака, на реч.

Само у два дисконта пића остали су дужни око 250.000 динара.

"Ја сам им дао пиће за 102 хиљаде, 38 хиљада динара сам успео да повратим, јер га нису продали, а у ноћ су побегли", јадасе власник продавнице у Витковцу.

Тројица Смедеревца, од којих један има македонско држављанство, у Витковцу су боравили последња два месеца. Дружили су се са свима у селу, задобили њихово поверење и чак се и  такмичили ко ће више да им помогне.

"Ја да сам имао неке паре, све бих им дао, и дрва бих им дао само да су ми потражили", каже један Витановчанин. "Сјајни момци!" 

"Нисмо ни љути, свака им част, чисти професионалци", каже мештанин на привремедном раду у Немачкој, који још не може да верује да су његови земљаци толико наивни и жали, каже, што се то десило његовом селу.

Организатори турнира побегли су ноћ пре финала, са 175.000 динара, колико је требало да поделе прве три екипе, плус новац за остале награде.

"Таман смо оживели турнир", каже један од фудбалера Витановачког тима.

"Можда нису добро разумели - финале се игра у Македонији", кроз смех добацују они који придошлицама и нису баш били наклоњени.

За турнир се пријавило чак 15 екипа, што је завидан број учесника у односу на претходне године. Али док се цело село радовало и проводило, преваранти су нестали или отишли да финале одрже у неком другом селу.

У ком - утврдиће полиција, чији инспектори већ раде на случају.

rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333-465

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво