Читај ми!

Кеш за треш

Шабац је један од једанаест градова Србије где повремено борави караван "Кеш за треш" сет рециклаже. Судећи по пријавама путем бесплатне телефонске линије и до сада преузетим старим уређајима, у овом граду на Сави, највеће је интересовање грађана за рециклажу.

Шапчанин, Милорад Радовановић, обрадовао се "Кеш за треш" каравану, јер су му стари уређаји сметали и заузимали много простора у кући. За рециклажу је предао пет старих телевизора и више кућних апарата. За узврат је добио новац и у акцију позвао пријатеље и комшије.

"Ова акција је за сваку похвалу, ем што се ослободимо крша и не загађујемо своју околину и животну средину, ем што од тога имамо користи и неке ефекте. То би требало и у другим областима урадити", каже Милорад.

Због интересовања, караван ће у Шапцу боравити и идуће седмице. Вредност уређаја зависи од избора акције Сет рециклаже која се спроводи по светским стандардима.

"Грађани могу да се определе за једну од две акције: прва је караван "Кеш за треш" где добијају готов новац за старе уређаје, али је пре тога неопходно да се јаве на телефон 0800 250-000, а друга опција је да своје старе апарате донесу у радње ЦБТ на територији целе Србије приликом чега остварују попуст при куповини нових уређаја и то на лицу места", каже Мила Јовановић из Сет рециклаже.

Нови сусрет са грађанима заинтересованим за Сет рециклажу, тим каравана "Кеш за треш" најављује у суботу у Младеновцу на платоу у Улици Краљице Марије 34 од 10 до 15 часова.

rts.sabac@rts.rs
+381 15 353-269

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара