Читај ми!

Конституисани Савети МЗ у Крагујевцу

Изборни штаб листе "Да скоцкамо Крагујевац" и званично је прогласио победу на изборима за Савете грађана месних заједница и тиме ставио тачку на полемике око изборних резултата. Слободни, грађански, плурални, шарени Крагујевац постаје различит у укупном политичком миљеу Србије, речено је у Скупштини града.

На састанку Изборног штаба листе "Да скоцкамо Крагујевац" са председницима и члановима Савета грађана крагујевачких месних заједница, у великој сали Скупштине града, и званично је саопштено да је та листа однела победу у 46 од 75 месних заједница.

Листа "Да скоцкамо Крагујевац" формирана је уз помоћ коалиционих партнера Заједно за Шумадију - УРС, ДСС, СПО, ЛДП и подршку СПС и независних кандидата,

Због уочених нерегуларности, избори ће бити поновљени у три месне заједнице - Стара Радничка колонија, Илићево и Вашариште.

Шеф изборног штаба Душан Алексић представио је и кандидате у којима је остварена победа и захвалио свима који су учествовали на овим, како је рекао, грађанским изборима и тиме показали да желе да учествују у развоју Крагујевца радећи на решавању проблема у својим месним заједницама.

Саша Миленић, члан Изборног штаба, нагласио је да ова победа не би имала такав значај да не представља „више од игре".

То је, према његовим речима, контекст политичких збивања у земљи који је учинио изборе за Савете грађана месних заједница у Крагујевцу националном политичком темом.

"Ово је национална тема јер је заустављена лавина - Српска напредна странка је први пут од маја прошле године претрпела пораз. Двотрећински смо их победили у Крагујевцу", рекао је Миленић. „Ко? Слободни, грађански, плурални, шарени Крагујевац који као такав постаје различит у укупном политичком миљеу Србије."

Крагујевац је спреман да се развија, нагласио је Саша Миленић, што показује досадашњи укупни привредни и економски развој града.

rts.kragujevac@rts.rs
+381 034/335-542

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво