Читај ми!

Стевановић најбољи градоначелник региона

Градоначелнику Крагујевца Верољубу Стевановићу Регионална агенција БиХ, магазин "Менаџер" и Удружење менаџера уручили признање за најбољег градоначелника региона.

Верољубу Стевановићу, градоначелнику Крагујевца, у Сарајеву уручено признање за најбољег  градоначелника региона.

Регионална агенција БиХ, магазин ''Менаџер'' и Удружење менаџера већ тринаест година бирају најуспешније пословне људе, градоначелнике и градове са најбољом перспективом.

Поред Стевановића, признања су додељена и градоначелницима Зенице Хусеину Смајловићу, Карловца Дамиру Јелићу и Приштине Мустафи Иси.

"Крагујевчани су препознали оно што ја радим, дали су ми поверење четири пута", рекао је Верољуб Стевановић на додели признања. "Овај посао није једноставан, али је важан и наравно да свако признање годи. Ова манифестација је пример како треба прићи било ком времену, нарочито кризном."

Када се, и у тешким временима, људима који су то заслужили ода одређено признање, то заслужује сваку похвалу, рекао је градоначелник Крагујевца у Сарајеву:

"Ово је највише могући ниво признања који сам до сада видео и манифестација која свима на нама даје подстрек да радимо даље. Хвала Сарајеву, хвала људима који су ово направили и који све ово раде на прави начин."

rts.kragujevac@rts.rs
+381 034/335-542

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво