Читај ми!

Крагујевчани најбољи на Комедијафесту 2013.

Представа Књажевско-српског театра "Моје бивше, моји бивши" апсолутни је победник 4. фестивала комедије у Зворнику. Крагујевчани су освојили чак шест од осам награда које се додељују на Комедијафесту.

Жири 4. фестивала комедије, који је завршен у недељу 26. маја у Зворнику, у саставу: Јелена Богавац, редитељка из Београда, Жељко Милошевић, драматург из Требиња, и Виолета Савић, професорка из Зворника, прогласио је најбољом представу Књажевско-српског театра "Моје бивше, моји бивши".

Од осам фестивалских награда, крагујевачка представа, коју је по тексту британског аутора Д. Џексона режирала Слађана Килибарда, освојила је шест. Глумачке награде на Комедија фесту 2013, из крагујевачког ансамбла, добили су Исидора Рајковић и Милош Крстовић.

Уз награду "Златни аплауз", коју додељује стручни жири, крагујевачка представа била је најбоља и по мишљењу зворничке публике, са просечном оценом 4,96. 

Режија Слађане Килибарде проглашена је за најбољу, као и сценографија у представи "Моје бивше, моји бивши", коју такође она потписује.

На "Комедија фесту 2013" у Зворнику, од 22. до 26. маја, учествовала су и позоришта из Приштине, Тузле, Шапца и Приједора и Крагујевца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво