Читај ми!

Исправна вода за пиће у Крушевцу

После скоро тридесет сати Крушевљани су добили пијаћу воду. Анализе Завода за јавно здравље од 13 часова потврдиле да је вода из градског водовода у Крушевцу исправна за пиће и припрему хране.

На основу резултата лабораторијских испитивања воде из градске мреже ЈКП Водовод Крушевац, Завод за јавно здравље издао је саопштење да је од 13 часова вода  хигијенски и здравствено исправна и може се користити за пиће и припремање хране.

"Ако се у периферним деловима мреже на појединим точећим местима, појави замућење, воду испуштати до избистрења и након тога је користити за пиће", наводи се у саопштењу Завода за јавно здравље у Крушевцу.

Стручне службе Завода и надаље ће, стално, пратити здравствену исправност воде за пиће из градске мреже.

Због проблема у испоруци воде данас је одржана ванредна седница колегијума директора ЈКП Водовод Крушевац, на којој је донета одлука о разрешењу са дужности руководиоца Службе одржавања водоводне мреже. Формирана је комисија која ће испитати узроке, а грађанима Крушевца упућено је извињење због настале ситуације у снабдевању водом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво