Божовић: Осећај несигурности у Врању

Безбедносна ситуација у Врању није задовољавајућа када се имају у виду случајеви паљења позоришта и других објеката и возила у том граду, каже државни секретар у МУП-у Србије Владимир Божовић.

Државни секретар у Министарству утрашњих послова Србије Владимир Божовић изјавио је у Врању да безбедност у том граду није на задовољавајућем нивоу.

После састанка с колегијумом начелника полицијске управе и представницима градских власти, Божовић је рекао да је безбедност у граду угрожена низом инцидената, попут подметања пожара у којем је изгорело позориште "Бора Станковић".

Градско позориште "Бора Станковић" у Врању потпуно је изгорело 2. јула у пожару који је подметнут у суседној дискотеци "Паладијум".

Према подацима полиције, у Врању је у протекле три, четири године у подметнутим пожарима запаљено и двадесетак аутомобила и угоститељских објеката.

Божовић је истакао да то ствара осећај несигурности и захтева појачане активности припадника свих одговорних служби, а нарочито полиције.

"Наложио сам максимално појачано ангажовање свих ресурса Полицијске управе Врање на расветљавању ових догађаја и налажењу починиоца како би се у Врање вратила сигурност", рекао је Божовић.

Он је нагласио да је са челницима Полицијске управе у Врању и градске управе разговарао и о националној стратегији за борбу против корупције.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара