Читај ми!

Тара спремна за туристе

После успешне летње и међусезоне, коју су обележили многобројни конгреси и семинари, Тара је спремна и за предстојећу, зимску сезону која ће, ако је судити према најавама, донети добру попуњеносту капацитета Војне установе Тара сместених на најлепшем делу ове планине.

С првим снегом у овој сезони, спремним пешачким и ски-стазама, делимично реновираним објектима Војне установе, Тара је спремна за госте од којих је тренутно највише врхyнских спортиста који су традиционално на припремама на овој планини.

"Сваке године долазимо са пуно ентузијазма, имамо све услове потребне, добру салу, теретану са свим справама, стазу за трчање. Кад је лоше време имамо базен да нам испуни време, стварно овде су услови сјајни", каже Николина Молдован, кајакашица.

Тренер Драган Плавшић каже да сви гости Војне установе Тара, чији капацитети су готово распродати и за дочек и за распуст, пре свега због прихватљивих цена које се крећу од 2.250 до 3.800 динара за полупансион, имаће на располагању различите садржаје.

Иван Нешовић, шеф продаје капацитета ВУ Тара каже да су стазе припремљене и да је сервисирана ски-опрема.

"Сви садржаји у хотелу, почев од базена, сауне, теретане су спремни, а и цене су прихватљиве садашњим условима на тржишту, а наши рачуни могу да се плате у три до седам рата", каже Нешовић.

У чарима по мало дивље и несвакидашње Таре, уз повољне временске  прилике и снег кога је тренутно 15 центиметара, гости ће, надају се овде, уживати до краја сезоне која за сада, обећава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара