Магловито јутро, мраз и већи број возила на путевима

Возаче очекује магловито јутро, ниске температуре и у већем делу земље мраз који може условити проклизавање возила, а самим тим и честе саобраћајне незгоде, док се на свим важнијим путевима очекује већи број возила.

Из Ауто-мото савеза Србије саветују возачима да на пут не крећу без обавезне зимске опреме, као и да вожњу прилагоде условима на путу.

Према упозорењима метеоролога, видљивост ће се током јутра на подручју Војводине, Поморавља и у нижим деловима Београда смањити и испод 100 метара, због чега је важно да се по магли вози са обореним светлима и да се користе светла за маглу, јер ће она сигурно помоћи да возило буде примећено на путу.

И у току данашњег дана очекује се већи број возила на свим важнијим и фреквентнијим путевима, а посебно оним који воде ка зимским туристичким центрима, али и на аутопутевима.

Нема дужих задржавања на путничким ни теретним терминалима на граничним прелазима.

Нема задржавања ни на наплатним станицама у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво