Радно време поште, апотека, супермаркета, паркинга...

Јавно предузеће "Пошта Србије" 31. децембра радиће скраћено, до 17 часова, осим главне поште у Таковској улици, која ради нон стоп током године, као и поште на граничним и административним прелазима, осим на прелазу Градина која ће радити до 19 часова.

У среду, 1. јануара 2020. године дежураће главн пошта  у Таковској 2 и поште на граничним и административним прелазима.  

У четвртак, 2. јануара 2020.године у Београду ће бити дежурне поште у Таковској која ће радити нон стоп, у Савској 2 која ће радити од 8 до 15 часова, у ТЦ "Стадион", Заплањска 32 од 8 до 19 часова, у ТЦ "Биг Фешн", Вишњичка 84 од 9 до 19 часова, у ТЦ "Shoppi Retail Park", Братства и јединства 2Г од 8 до 19 часова, у ТЦ "Имо Оутлет Центер", Гандијева 21, од 8 до 19 часова, у ТЦ "Меркатор Центар", Булевар уметности 4 од 8 до 19 часова.

У Новом Саду ће 2. јануара радити поште на следећим адресама: Темерински пут 50 од 8 до 20 цасова, Теодора Мандића 23, Футошки пут 93/ц, Балзакова 59, Бајци Жилинског 4, Бранка Чопића бб и др Светислава Касапиновица 10-14 од 8 до 19 часова.

У Крагујевцу, Суботици и Зрењанину ће тог дана радити по две поште.

По једна пошта у Нишу и на Златибору од 8 до 15 часова, у Сремској Каменици, Руменки, Темерину, Каћу, Бачкој Паланци, Футогу, Сомбору и Сремској Митровици од 8 до 19 цасова и једна пошта у Панчеву од 8 до 12 часова, Шапцу од 8 до 14 часова и на Копаонику од 9.30 до 20.30, као и поште на граничним и административним прелазима.

Када је реч о Идеа супермаркетима, у уторак, 31. децембра већина продавница ће радити до 18 часова, док ће на дан дочека Нове године, Идеа Дорћол и Идеа Лондон објекти радити према редовном радном времену.

У среду 1. јануара већина продајних објеката неће радити, а дежураће Идеа Дорћол и Лондон, и објекти на Копаонику и Златибору.

И Рода маркети ће 31. децембра радити до 18 часова, а среда 1. јануар и уторак 7. јануар биће нерадни дани.

Осталим данима, сви Рода маркети који се налазе у тржним центрима радиће према редовном радном времену.

Метро и Лидл ће такође 31. децембра радити до 18 часова, у среду 1. јануара неће радити, а од 2. јануара Метро ће радити од 6 часова, а Лидл од 8 часова.

ЈКП "Паркинг сервис" обавештава кориснике да неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града током новогодишњих и божићних празника 1. 2. и 7. јануара 2020.године, када ће бити и затворени шалтери за рад са странкама у улицама Таковска 31, Милешевска 51 и Краљице Марије 7.

Све јавне гараже, посебна и смс паркиралишта биће непрекидно отворени током празника и радиће оп уобичајеном систему наплате.

Од петка, 3. јануара, и од среде 8. јануара, наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града, као и сви шалтери, радиће оп уобичајеном радном времену.

Апотеке Београд неће радити 1. и 2. јануара, док ће од 3. до 6. јануара имати редовно радно време.

Стално дежурне апотеке биће "Први мај", Краља Милана 9, "Свети Сава", Немањина 2, "Земун", Главна 34, "Богдан Вујошевић", Булевар Маршала Толбухина 30 Нови Београд и "Горњи град", Др Ђорђа Ковачевића 27, Лазаревац.

Током празника дежураће и још десетак апотека у више београдских општина. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво